okt
20

Public Relations

by admin

Chillumklud Group har igennem de seneste 15 år leveret stensikre hits, maksimal underholdning og en musikalsk tøjlesløshed, der har begejstret og betaget live-publikum i hele Danmark. Orkesteret spiller hits fra slutningen af forrige århundrede i en personlig og ekstravagant stil, der endnu ikke tåler sammenligning.

I et inferno af Show, sjov, fest, farver, fyrværkeri, glimmer, guld, afsindig hårpragt, virile dansescener og store solbriller, sender Chillumklud Group det begejstrede publikum ud på en musikalsk opdagelsesrejse over popmusikkens oprørte vande, hvor discokuglens funklende lysglimt fungerer som fyrtårn.

Chillumklud Group har gæstet Midtfyns Festival , spillet på alle større danske spillesteder, turneret i England og Sverige, underholdt ved utallige firma-, skole-, og folkefester, optrådt på DR, DR2, TV2, TV3, TVDanmark og diverse Lokal-tv-stationer, samt på flere lokale og landsdækkende radiostationer. Chillumklud Group har indspillet singlehittet Igen og Igen, og skabt en enestående video dertil.

Pressen har bl.a. skrevet:

»Chillumklud Group er det fænomenale partyband, der med forsanger Dr. Zimbabwe og hans seks ferme medspillere fremfører blomstrende og groovy fortolkninger af alt fra tv-temaer til hits fra 70’er- og 80’erne.«

-Ralf Christensen, Information.

»Bandmedlemmernes høje alder til trods, springer alle syv rundt under koncerten med en energi, der kunne gøre både Mick Jagger og Steven Tyler misundelige.«

-Allan Wahlers, Berlingske Tidende.

Chillumklud Group Wish to thank Digger & Cliff Barnes for their love and support

Chillumklud Group lever i bedste velgående på Facebook der byder på masser af fascinerende materiale om Verdenshistoriens Måske Vigtigste Band.